8 C
Munich
Tuesday, September 27, 2022

979 eget tryck på fotbollströjor JillEb

Must read

.

Resultatet innebär att säsongen i slutändan går ner som en besvikelse, även om Red Devils slutade tvåa i Premier League efter endast Manchester City.

United och Liverpool spelade oavgjort 0-0 på Anfield i söndags men Red Devils har sedan flyttat sex poäng från de röda efter deras pinsamma 1-0-nederlag i händerna på Burnley i går kväll. JessieJul Sverige Tröja Barn HarleyDie

Innan han gick av som United -chef satte Ferguson till och med halsen på linjen med en vild förutsägelse som visade hur högt Jones fick betyg i klubben.

Han kanske inte var den mest pålitliga försvararen men hans inställning och engagemang för orsaken kunde aldrig ifrågasättas.

manchester city tröjor

Gästerna gjorde sedan två på två minuter genom Bruno Fernandes och Paul Pogba för att ge hopp om ännu en vändning när de jagade en sen punkt på Red Bull Arena med åtta minuter kvar. JessieJul Sverige Tröja Barn HarleyDie

En vinst skulle räcka för att säkra kvalificeringen för knockout -etapperna men nederlag kan innebära slutet för hans andra regeringstid i klubben.

Även om Solskjær inte gjorde en ursäkt, stördes Uniteds förberedelser inför sitt största spel för säsongen av Mino Raiolas kommentarer om Paul Pogba.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article